Stort udvalg af alt inden for økologisk te

18 april 2021 Simone B

Økologisk te i alle afskygninger

Er du ét af de mennesker, der sætter stor pris på god te? Ville din hverdag bare ikke være den samme uden den daglige kop dejligt varme te? Så ved du helt sikkert også, at der er stor forskel på te. Du har måske også allerede dine personlige favoritter. Går du tilmed også op i måden, hvorpå din te produceres, kender du måske allerede til Nordic Teas store udvalg af økologisk te. Hvis ikke, så se med her! 

Ved skabelsen af økologisk te er alle led af produktionen kontrolleret efter gældende regler og regulering. Det er din sikkerhed som kunde for ordentligheden af det produkt, du indtager. EU kontrollerer efter de generelle europæiske regelsæt, mens Fødevarestyrelsen her i Danmark kontrollerer diverse fødevarebutikker samt internetbutikker, herunder Nordic Tea, som sælger økologiske produkter. Alle Nordic Teas producenter og grossister er altså tilknyttet anerkendte og højt respekterede kontrolorganisationer, som sikrer at alle kontroller punktligt overholdes. Derfor kan du trygt købe din te hos Nordic Tea, velvidende at den er økologisk. 

Stort udvalg

Nordic Tea byder på et særdeles stort udvalg af alt fra ren sort, grøn og hvid te til aromatiseret te, jasmin te og matcha blandt meget andet. Prøv eksempelvis en lækker grøn te med smag af banan, æble og jordbær eller måske blåbær og vanilje. Også inden for sort te findes smag af vanilje eller vilde bær, og er du mere til en klassisk Earl Grey findes også denne i flere forskellige afskygninger.

Fælles for det hele er naturligvis økologimærket. Nordic Teas udvalg må være en sand drøm for hver en te-elsker at gå på opdagelse i! Så skal du have opdateret dit udvalg af te, så se meget mere til Nordic Teas kæmpe udvalg af økologisk te her. Måske findes netop her din nye yndlingste. 

Flere Nyheder