SQL kurser tilpasset jer

19 februar 2019 Tina Høy
SQL kurser tilpasset jer

4D A/S kan som kursus- og konsulentvirksomhed give jer Danmarks største udbud af kurser i SQL og Business Intelligence. De specialiserer sig særligt i softwareløsninger fra virksomheder som Microsoft, Adobe, Google og Apple. Så hvis I ønsker at kunne anvende jeres data på den bedste og mest effektive måde, så henvend jer til 4D, som kan guide jer frem til det rette niveau i forhold til jeres behov og ambitioner. 

Hvad er SQL?

SQL er et programmeringsssprog og er en forkortelse for Structured Query Language. Det er skabt, så det er i stand til at håndtere data i relationelle databaser i databasesystemer som Microsoft SQL Server og database management systemet ORACLE. SQL bruges mest, når man f.eks. udtrækker og redigerer data.  

4D tager udgangspunkt i Microsofts dialekt af SQL, som er Transact-SQL (T-SQL). Det har 4D valgt at gøre, da dialekten bruges af alle applikationer, som skal arbejde med data i en Microsoft SQL Server database, som f.eks. Acess, Exel eller Power BI Desktop. 

Kurset tilpasses jeres medarbejdere

4D bruger et særlig læringskoncept og giver gratis rådgivning og afholdelsesgaranti før kurset. De har certificerede instruktører, kursusmaterialer med kvalificeret og opdateret materiale samt tilfredshedsgaranti. Der tilbydes i øvrigt gratis hotline efter kurset. Det er en stor hjælp, da der muligvis vil dukke nogle spørgsmål op, når I først begynder at arbejde indgående med det, I har lært. 

I kan vælge mellem to typer Exelkurser samt SQL Grundlæggende, Udvidet, Basic (conducted in English), Experienced (conducted in English) and MoC 20761: Querying Data with Transact-SQL.

For at sikre, at kurset bliver tilpasset særligt til dine medarbejdere, tilbyder 4D virksomheds-/firmakurser i SQL, hvor I kan aftale med en instruktør, hvad I har af behov i forhold til modulerne på de forskellige SQLkurser. 

På SQL Workshops kan man også arbejde med sine aktuelle opgaver og samtidigt få træning i essentielle metoder og værktøjer. 

Kursuscentret ligger dejligt centralt på Strøget i København.

 

 

Flere Nyheder