Nye ydredøre – bedre isolering

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af det værste ved det danske vejr er, at det trækker og bliver så koldt indenfor, at selv ikke et par varme uldne sokker kan holde en varm. Heldigvis er der en løsning og det er at udskifte døre og vinduer. Det lyder dyrt, men i virkeligheden vil du hurtigt have tjent pengene hjem, ved en billigere varmeregning.

Gå derfor dine døre og vinduer igennem, gerne med hjælp af en professionel tømrer eller glarmester. Er dine døre og vinduer af ældre dage, kan det ofte betale sig at udskifte dem til nye og bedre. Når du har udskiftet dine døre og vinduer, er det vigtigt at du husker at lufte ud godt og grundigt, flere gange om dagen. Dermed sikre du dig, at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp i din bolig. Du kan se flere eksempler på døre hos Klarfönster. 

Ytterdörrar

Det skal du beslutte, før du udskifter dine døre

Ved siden af det visuelle, er der flere ting du skal overveje inden du udskifter dine ydredøre. Du skal blandt andet overveje, om de skal have den samme størrelse som dem du har nu, eller om de skal være større. Ved at få større døre med glas i, får du mere lys ind i din bolig. 

Samtidig vil eks. større terrassedøre gøre, at du rent visuelt får mere plads ,når du åbner op ud til terrassen. Især hvis dørene åbner ud af. Dermed får du mere plads inden i din stue.

Du kan også bedre nyde din have, især hvis der er glas i dine terrassedøre. Det gør at du bedre kan se ud i haven, også om vinteren. Gør du noget ekstra ud af det og sætter lys op ved smukke buske og træer, får du ekstra meget ud af din have, selvom du ikke kan være ude i den. 

Flere Nyheder