Man skal lige tilpasse sig den Flexfit – og omvendt

24 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har formentlig prøvet det med, at du skulle ud at købe nye sko, men det er som om, at der bare ikke er nogle, som der passer dig.

Du har ellers fundet den størrelse, som der passer dig, og du kan få foden ned i den, og den gnaver ikke, der er plads til foden, uden der er for meget mellemrum, eller den strammer. Begge sko passer virkelig godt.

Alligevel er det som om, at der er noget, som der bare ikke fungerer, og det er ellers det mærke af sko, som du plejer at bruge, og du har fået dem anbefalet.

Men det kan jo have at gøre med, at selvom skoene er særligt udviklede og koster derefter, så er de stadig lavet af mennesker eller maskiner, som ikke kender dine specielle behov for dine fødder angående sko.

flexfit

Så der er ikke andet for, end at de sko skal gås til, og det skal du huske, inden du forkaster alle slags sko, som du prøver.

Det samme gælder med en Flexfit cap.

Man skal have den Flexfit cap til at sidde fint nok

Det kan både ske, når man prøver en Flexfit cap nede i en butik, eller hvis man køber den online, for så får man den hjem, som der angiveligt passer til en, og den sidder da også fint, men den kunne sidde meget bedre.

Måske kan du tilpasse den lidt i størrelse, men derfor er det stadig som om, at der er noget, som der skal ændres ved den.

Men det er ikke noget, man lige kan gøre med det samme, for det handler om, at man går med den tit, så den tilpasser sig dit hoved.

Den slags kan man ikke fremskønne, og man skal give det en chance, inden man bare returnerer cap’en.

Flere Nyheder