Lad din lokale maler på Amager give en hånd med at sætte den nye bolig i stand

20 december 2020 Astrid Pedersen

Har familien besluttet at flytte til den store by, og har I måske allerede fundet drømmehuset eller ønskelejligheden på Amager? Så er I sikkert overmåde ivrige for at få lov at flytte ind.

Der er få ting så glædelige som at få nøglerne til den nye bolig i hånden – og det kan være rigtig svært at vente med at påbegynde indflytningen. Efter måske måneders intensiv boligjagt ønsker man blot at kunne få foden under eget bord og komme i gang med hverdagen på ny.

Men her bør I tøve en kende. Det er nemlig en god idé at tage huset eller lejligheden grundigt i øjesyn før I begynder at rykke møbler, tæpper og øvrigt bohave på plads. Al sandsynlighed taler for at vægge, lofter, gulve og øvrigt træværk i den nye bolig trænger til en kærlig hånd.

Det er de færreste bolig ejere som op til et salg sætter boligen i stand til de nye ejere. Den del kommer du selv til at stå for – og det er mens boligen står tom at malere, gulvslibere og andre håndværker har de bedste muligheder for at skabe flotte resultater.

Lad en lokal maler på Amager renovere vægge, lofter og træværk

Især er et vigtigt at du får sat væggene, lofterne, panelerne, dørene, vinduesrammerne og alt det øvrige træværk i stand forud for indflytning.

Når først familien er på plads med alt sit habengut kan det være vanskeligt at finde tid eller overskud til at udføre dette stykke arbejde. Ønsker du malerarbejdet udført på hurtig og effektiv vis, og med et flot og langtids holdbart resultat, får du fat på et lokalt malerfirma. Et malerfirma har mulighed for at sætte flere håndværkere på opgaven på samme tid, hvilket medfører at denne bliver løst hurtigt.

Du kan finde din lokale maler på Amager via Malerkanonen.dk.

Flere Nyheder