Kan det betale sig at male, inden du flytter?

04 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du står over for at sælge din bolig, er du måske begyndt at se på, hvilke forbedringer det kan betale sig for dig at udføre. For nogle forbedringer kan jo være med til at gøre huset nemmere at sælge og sikre, at du kan få den pris for det, som du gerne vil – uden at du behøver at bruge særlig meget tid eller særlig mange penge på dem. 

En af de forbedringer kan være, at du får malet din bolig. Når alle rummene er nymalede, vil det være langt nemmere for en potentiel køber at forestille sig at bo i huset – samtidig med, at de ved, at de ikke selv skal i gang med at male, når de flytter ind. 

Har du et hus i Køge, kan du for eksempel henvende dig til malerkoege.dk for at få dem til at male for dig. På den måde kan du hurtigt få malet hele huset – og det behøver faktisk slet ikke at koste så mange penge at få det gjort. Samtidig sparer du en masse tid, som du for eksempel kan bruge på andre projekter rundt omkring i huset. 

image

Er det nødvendigt at male? 

Med et boligmarked, der virkelig går stærkt for tiden, kan det være, at det virker lidt overflødigt at skulle male sin bolig, inden du vil sælge den. Du skal da nok få den solgt uden at male den, ikke? Det kan du selvfølgelig i mange tilfælde godt. Men en nymalet bolig ser bare mere lækker og indbydende ud.

Hvis du gerne vil have en høj pris for din bolig, vil de penge, du bruger på at få den malet, altså ikke være noget særligt i forhold til, hvor meget du kan tjene på den, hvis køberne bare forelsker sig i den med det samme og nærmest bare siger ja til den lige på stedet. 

Flere Nyheder