Hvordan får du lige de øreringe ud nemmest?

07 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er jo meget forskelligt, hvad der er tale om af typer af øreringe, man har i øret eller ørene, så vi kan ikke give dig en specifik guide her, men mere komme med en overordnet forklaring til, hvordan du lettest får den eller dem ud.

Det kommer jo også lidt an på, hvor man har fået dem lavet henne og hvordan; om det er af en skummel type i en baggård i Thailand, eller man fik købt og lavet de øreringe i Aalborg af en professionel.

Nogle gange kan man vælge dem og få dem sat i samme sted, mens man andre gange køber dem separat og får dem sat i af andre, hvis det er første gang, eller man udskifter dem, man allerede har i.

Måske er det bare sådan nogle, der er klipset på øreflipperne eller lignende, som man hurtigt kan tage af igen, men så skal de helst heller ikke være for dyre, da de let kan falde ud.

Det behøver ikke være svært at få øreringe ud

Nogle mennesker har måske aldrig fået taget deres øreringe ud og har haft dem i i mange år. Det kan anbefales lige at tage dem ud nu og da, så man kan rense dem og øret, men man skal ikke bruge lang tid på det, da hullet kan vokse sammen, og det er jo ikke heldigt, hvis man gerne vil have øreringe i.

Måske findes ens piercer ikke længere, eller man kan ikke huske, hvad man fik at vide angående, hvordan man tog dem ud.

Det er også nemmest at gøre sammen med en anden, da det kan være svært at se, hvad man selv laver selv med et spejl.

Man skal dog ikke bliver panisk og forsøge at rive dem ud, for de fleste øreringe har en mekanisme eller anden mulighed for at åbne dem og pille dem ud, som man relativt let burde kunne finde frem til.

Flere Nyheder