Hvad vil prisen blive på ny emalje på badekar?

21 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der vil være forskellige tilbud på prisen til en ny emalje til badekaret, men hvis du tager sådan et sted som https://emaljespecialisten.dk/ , så vil du se, at prisen starter fra de 6.000,- danske kroner.

Det er faktisk ikke så meget, og selv hvis det skulle komme til at koste mere, så vil du være garanteret, at du får et fermt udført arbejde.

Hvorfor skulle det så blive dyrere?
Kan man ikke bare skrive en bestemt pris for, hvad det med garanti vil komme til at koste helt ned til den mindste øre?

Det er ikke for at lave bondefangeri, at man skriver en begynderpris; det er for, at du ikke skal blive overrasket, hvis der kommer flere omkostninger til at give dit badekar en ny emalje.

For selvom dit badekar er en del af en serie, så er det bliver brugt lige præcist efter dine behov, så det er blevet slidt og medtaget på en helt specielt måde, som der ikke ligner nogle andre badekar, efter tidens tand har haft sin indvirkning.

Det er altid værd at betale den pris for en ny emalje til badekaret

Og hvis du ser på det i det lange løb, så er det jo en pris, der rigtig godt kan svare sig, fordi du efter den behandling med badekaret ender med at have et badekar, der næsten ligner et helt nyt et, og du har formentlig også fået forlænget dets levetid.

Prøv lige at forestille sig, hvis du skulle hen at købe et helt nyt, fritstående badekar, eller du skulle hen at fjerne det støbte badekar, der er en del af selve badeværelset.

Det vil jo blive noget arbejde, der virkelig kommer til at koste en hel del, så det her kan virkelig svare sig at vælge som løsning – og så er det også godt for miljøet!

Flere Nyheder