Hvad kan du få hos testsmart?

10 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Går du nogle gange og tænker på, at du måske har lidt sygdom i kroppen, men du er ikke helt sikker, og du magter ikke at skulle vente til det rette tidspunkt for at bestille tid hos lægen, sende en mail eller booke en tid i vedkommendes onlinesystem, der er virkelig besværligt at benytte?

Endvidere får du sikkert en tid så langt ude i fremtiden, der er meget begrænset, og din læge har måske travlt den dag til at give dig den tid, som du føler, du har brug for.

Det er dog ikke så akut, at du tror, at du har brug for vagtlægen, men selv hvis det skulle komme på tale, så bliver det ofte en analyse over telefonen ud fra det, du fortæller, og du er ikke så god til at forklare dig.

Faktisk er du lidt irriteret over, hvor besværligt det er at komme igennem til sundhedssystemet, for hvis der nu reelt er noget galt med dig, så er det måske den tid mellem, at din mistanke opstår, til du kommer til undersøgelse, at det har udviklet sig i en grel retning?

Dog ved du jo også godt, at du ikke er læge, så du har på ingen måde ekspertisen til at diagnosticere dig selv.

Hvis bare der fandtes en løsning til, hvordan man på en godkendt måde kunne relativt hurtigt finde frem til, hvad der var galt med en, hvis man allerede havde en nogenlunde idé om, hvad man kunne indskrænke det til at være.

Det er derfor, at vi nævner i overskriften, at man måske burde overveje at tage fat i Testsmart.dk, for hos dem kan man blandt andet finde testssystemer, der kan be- eller afkræfte din mistanke.

Desuden kan du også finde andre ting hos dem såsom mundbind, hvis du skulle have brug for det.

Flere Nyheder