Find lækkert og blødt bambus tøj online

27 december 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle vælge nyt undertøj til skuffen – eller skal din kæreste eller ægtefælle begaves med underbukser, trusser, undertrøjer eller måske n flot ny hverdags BH? Så kan du med fordel kigge i retning af det voksende marked for bambus undertøj. Bambus tøj er en hastigt voksende trend i den vestlige verden. I det følgende kan du lære hvorfor.

Hvorfor skal jeg vælge undertøj lavet af bambus tekstil?

Der er mange gode grunde til at vælge bambus undertøj frem for undertøj fremstillet af konventionelle tekstiler så som for eksempel bomuld.

For det første er bambus et materiale som repræsenterer en høj grad af økologisk bæredygtighed. Bambus er en græsart som vokser utroligt hurtigt, faktisk op til en halv meter om dagen. En bambus skov når således hurtigt en højde af tre meter hvilket betyder at den ikke optager nær som meget areal som en bomulds mark.

Samtidig kræver bambus ikke nær de mængder af vand som der skal til for at holde bomulds planter hydrerede. Og så er det bambus som anvendes i forbindelse med fremstilling af Boody produkter – undertøj såvel som strømper og sokker – produceret under socialt ansvarlige vilkår.

For det andet er bambus undertøj blødere og mere behageligt end bomulds ditto. Når du bruger bambus undertøj vil du have glæde af bambus tekstilets sved transporterende og ventilerende egenskaber hvilket betyder at huden kan ånde frit og undertøjet ikke bliver klam eller lugtende. Og for det tredje holder bambus undertøj faconen vask efter vask.

Hvor finder jeg bambus undertøj i høj kvalitet?

Hvis du vil være helt sikker på at det bambus undertøj du køber til dig selv eller til din familie holder en høj kvalitet og er fremstillet på bæredygtig vis kan du vælge at købe det gennem Boody. Du kan se det store udvalg af bambus undertøj i den online shop på Boody.dk

Flere Nyheder