Find de rette kandiddater til stillingen med en headhunter

Find de rette kandiddater til stillingen med en headhunter

I det danske erhvervsliv er der mangel på de gode hoveder. Det kan være overordentligt vanskeligt at få såvel topposter som specialiserede stillinger besat af kompetente profiler – og dette lider virksomhederne desværre under i en sådan grad, at det kan hæmme udviklingen og spænde ben for eventuel ekspansion. Til alt held er hjælpen nær. I takt med at behovet for kvalificeret arbejdskraft er eksploderet, er antallet af såkaldte headhuntere, som har specialiseret sig i at opsnuse og rekruttere netop denne arbejdskraft, også steget kraftigt. Hvor headhuntere før i tiden var en slags nærmest mytologisk skabning, som huserede i de allerhøjeste luftlag i erhvervslivet, anvendes headhuntere nu omstunder til rekruttering af såvel mellemledere som udviklere, regnskabsfolk, sælgere og forretningsanalytikere.

Virksomhedsejere og andre arbejdsgivere har set lyset – kvaliteten af de medarbejdere, som ansættes i nøglepositioner, er af alleryderste vigtighed for firmaets eller organisationens eksistens og konkurrenceevne.

Dygtige og professionelle headhuntere gør en forskel for din virksomhed

Såfremt du skal ansætte en medarbejder af den type, som kan betyde knald eller fald for din virksomhed, kan det nærmest ikke betale sig ikke at alliere sig med en kompetent headhunter. Det er ikke kun vigtigt, at du får ansat en kompetent medarbejder i stillingen – det allervigtigste er, at du får ansat DEN kompetente medarbejder.

Faglige kompetencer er som oftest ikke tilstrækkeligt for at kunne udføre de opgaver, som hører til stillingen – kvalifikationer udgøres af et sammensurium af personlige egenskaber, høj faglighed,og konkret erfaring inden for specifikke områder. Headhunteren vil være opmærksom herpå, da vedkommende forud for selve rekrutteringsprocessen har sat sig grundigt ind i virksomhedens DNA, kerneområder, code of conduct og best practice, og således har en rigtig god basis for at kunne vurdere hver enkelt kandidat på baggrund heraf.

Du kan få mere viden om professionel headhunting og rekruttering på dedikation.dk