Få den bedste hjælp mod afhængighed hos et misbrugscenter

31 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du havnet i en ond cirkel af afhængighed og misbrug af eksempelvis receptpligtig medicin? Så bør du søge hjælp til misbrugsbehandling. Det er nemlig for det første meget svært, og for det andet særdeles risikabelt, selv at forsøge sig med afgiftning og afvænning på egen hånd.

Hvori består en succesfuld misbrugsbehandling?

Hvis du vil være sikker på at du kommer ud af dit misbrug på varig basis bør du vælge en behandling som inkluderer såvel afgiftning som efterfølgende terapi. Det er nemlig ikke nok blot at slippe den fysiske afhængighed af stoffet. Også den mentale del af din afhængighed skal ud af verden.

Til dette formål er det nødvendigt med intensiv terapi. Og da denne har den største effekt når du er fjernet fra dine vante omgivelser, med alt hvad disse indebærer af fristelser og incitamenter til et fortsat misbrug, bør du opsøge et behandlingscenter med mulighed for indlogering.

Misbrugscenter

Hos et behandlingscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien ar du mulighed for at gennemføre din afgiftning i trygge rammer og under overvågning af sundhedsfagligt personale. Det betyder at du vil kunne få mild smertestillende medicin samt tilbud om andre remedier – for eksempel varme bade, kolde omslag eller urtete – til lindring af de fysiske abstinenser symptomer.

Du vil blive tilført væske, og hele tiden have mulighed for hjælp fra personalet. Og efter din afgiftning vil den egentlige afvænning finde sted i form af intensiv terapi, i grupper såvel som på individuel basis.

Misbrugsbehandling med Minnesota kuren hos Behandlingscenter Stien

Behandlingscenter Stien benytter Minnesota kuren i forbindelse med behandling af afhængighed – en evidens baseret metode med afsæt i 12 trins programmet som du måske kender fra AA (Anonyme Alkoholikere).

Du er sikret en professionel håndtering af dit misbrug, samt opfølgende møder efter endt behandlings forløb med det formål at minimere risikoen for tilbagefald. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder