Få afprøvet dig til firmaarrangemeneter

06 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Firmaarrangementer kan både være af den type, hvor man trækker medarbejderne ud af de vante rammer, så de kan komme på kursus eller planlægge noget stort, hvor det kræver, at man komme ud af firmaets rammer.

Måske skal man endda på ophold et helt andet sted over flere dage, hvor der både er oplæg og arbejdsstationer, som man skal engagere sig i, så man er helt fokuseret på dette, så hverken familie, fritid eller de sædvanlige arbejdsopgaver kommer i vejen for det, man skal lave her.

Men det kan også være den mere afslappede slags, hvor chefen måske lige trækker sig tilbage efter et par timer, så man kan være lidt mere sig selv og lade skuldrene falde ned, og man kan gå mere til stålet og have det sjovt sammen.

Dog er det ikke så tit, at man kommer hjem som et forandret menneske, men det kunne være, det var på tide, man gjorde det her med et godt firmaarrangement.

Firmaarrangementer viser nye sider af dig

Hvis det er det mere officielle firmaarrangement, så er det måske her, at man prøver sig af med at se, hvad de andre medarbejdere laver, bare for at man selv oplever, hvor svært eller hårdt det kan være, så man har en forståelse for det, næste gang man forsøger at fælde dom over det.

Ellers kan det være sådan noget mere personligt, at man bliver bedre til at tage ordet og måske være lederen i gruppen, når der skal laves opgaver.

Det er måske ikke ens vante rolle, men det er så netop i disse rammer, at man forsøger at se, hvordan det er.

Til de mere uofficielle firmaarrangementer så prøver man måske at tale med dem, man ikke plejer, og man viser sider af sig selv, som man ellers ikke ville gøre, men så bliver man bedre sammentømret.

Flere Nyheder