Dette taler for at købe en massagepistol

25 februar 2021 Cecilie Mortensen

Arbejder du til daglig som massør? Så er der altid god grund til at afprøve diverse teknikker og redskaber, så du kan give dine kunder den bedst mulige oplevelse. Det gode ved en massage er nemlig, at dine kunder kan få et velfortjent afbræk fra hverdagen, samtidig med at de kan gå helt afslappet fra dig. 

I den forbindelse er der god grund til at overveje, om ikke du skal investere i en massagepistol. Der er nemlig flere fordele ved, at denne kan tages i brug under en massage. 

Fordelene ved en massagepistol 

Helt grundlæggende så er en massagepistol med til at give en massage, der er mere dybdegående. Det betyder også, at der kan arbejdes ekstra godt med muskler m.m., som måtte være ømme eller spændte. 

Noget andet der taler for en massagepistol er, at det kan gøre restitutionstiden hurtigere, hvis du får sportsudøvere ind ved dig. Det skyldes blandt andet, at den mere dybdegående massage med pistolen fremmer blodcirkulationen. Derudover vil mælkesyre hurtigere reduceres og disse ting kan gøre restitutionstiden kortere. 

Når du investerer i en massagepistol, kommer der mange forskellige hoveder med. Det betyder også, at du kan tilpasse hovederne til de områder, der arbejdes med. 

Find den rette massagepistol

Der findes naturligvis forskellige massagepistoler, du kan vælge mellem. Men før du investerer i en, så dyk gerne ned i specifikationerne på de forskellige. Så kan du læse mere om, hvordan der kan arbejdes med massagepistolen og ikke mindst hvilke forskellige hoveder, der følger med. Det er også en idé, at du ser videoer af massagepistolerne i brug, hvis du køber dem online. Så har du endnu bedre forudsætninger for at finde det helt rette match, så du kan lave de bedste massager, og dine kunder kan gå endnu mere afslappet fra din klinik. 

Du kan eventuelt starte med at søge efter en massagepistol her: https://www.altermed.dk/da/massagepistol-c-178/.

Flere Nyheder