Det er godt for græsset at have en god græstrimmer

26 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er i forvejen mange måder, man kan slå græsset på, når man skal komme godt omkring:

Man kan bruge en havetraktor, en håndskubber, en robotplæneklipper, eller man har måske sådan en minimal have, at man kan klare den med en hækkesaks, selvom det ikke er godt for kroppen at ligge så langt nede, og man får nok heller ikke klipper græsset plant.

Valget af sådan en metode til at slå græsset på kommer både an på ens pengepung, men også hvad man har af en have, for man skal gerne have en maskine, der svarer mål til størrelsen, så det ikke kommer til at tage for lang tid at ordne, men så man heller ikke laver overkill med arbejdet.

Når så man er færdig med at klippe græsset, så er der godt nok en del slået græs tilbage, men det forsvinder, og duften er herlig.

Men i kanterne, der er der stadig græs!

Man skal komme alt græsset til livs

Det er det her forbistrede græs, som altid har et par strå, som der overlever og knejser grinende ad en, når man er færdig med at slå græsset – troede man.

Og det er ikke fordi, at det overlevede, at man kørte henover det, for man nåede faktisk ikke at ramme det.

Ens velvalgte metode til at slå græsset er simpelthen for grov til at komme helt ud i kanterne, uden man ødelægger maskinen.

Man bliver således nødt til at supplere med en græstrimmer, og her er det igen ikke godt nok at bruge en hækkesaks.

Skån din krop ved at købe en god græstrimmer, så du kan få gjort kål på de sidste græsstrå, der irriterer dit åsyn, efter du har slået græsset.

Hvis man efterlader dem, så bliver græsset nemlig først ujævnt og grimt at glo på, så man kan lige så godt tage det hele med, nu man er ved at slå græsset.

Flere Nyheder