Brygudstyr fra Albryg – når din hjemmebryg skal være perfekt

25 juni 2021 Astrid Pedersen

De danske øl entusiaster har igennem de seneste årtier haft kronede dage. I løbet af denne periode er mikrobryggerier nemlig skudt op som paddehatte over hele landet.

Hvor man før skulle til udlandet for at finde mere eksotisk øl end vores egne hjemlige pilsnere og portere leverer de nye mikrobryggerier den dag i dag seriøs konkurrence til de store etablerede bryghuse. Og derfor vil du her i 2021 kunne få mange flere øl varianter at smage.

Bryg din egen øl hjemme i køkkenet

Den seneste trend bland de inkarnerede øl entusiaster er hjemmebryg. Nu om stunder kan det lade sig gøre at blive sin helt egen amatør brygmester uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager eller tage oceaner af tid. Faktisk er ølbrygning en særdeles taknemmelig hobby både hvad angår penge, tidsforbrug og kræfter.

Som hjemmebrygger skal du blot sørge for at sætte din bryg over – så kan den stå og hygge sig indtil det er på tide med en tapning. Og vælger du at investere i et begynder sæt fra Albryg behøver du ikke at sætte særlig megen plads af til din nye fritids interesse.

Hvordan brygger jeg øl selv?

Som nævnt kræver det ikke den store brygmester eksamen at komme godt fra start med brygning af øl. Som nybegynder inden for ølbrygning kan du sagtens lægge ud med begynder sættet som beskrevet oven for.

Et begynder sæt indeholder alle de nødvendige remedier som skal bruges i forbindelse med ølbrygning. Du anvender dit begynder sæt sammen med helt almindeligt husgeråd så som gryder, kasseroller, sier og dørslag.

Til dit begynder sæt hører diverse rengørings udstyr og materialer samt patentflasker med dertil hørende patentpropper. Og bruger du dit begynder sæt sammen med et såkaldt All Grain Kit kan din ølbrygning ikke slå fejl.

Du kan finde såvel begynder sæt som All Grain Kit på https://www.albryg.dk/brygudstyr/brew-monk.

Flere Nyheder